Smiles.bg  
   
 

Качествени решения от Straumann

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ЕДИНИЧЕН ЗЪБ

Smiles.bg
Възстановяване на единичен зъб
във фронталния участък с коронка,
поставена върху имплант
Smiles.bg
Възстановяване на единичен зъб
в страничния участък с корона,
поставена върху имплант.

Ситуация

Липсващ зъб. Корона, поставена върху зъбния имплант решение за постигане на желаната естетика.

ПРЕДИМСТВА

Зъбният имплант замества липсващия зъбен корен и е основа за новата коронка. Съседните на дефекта зъби не трябва да се изпиляват и следователно няма загуба на естествени зъбни тъкани.

 

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН ЗЪБ

Smiles.bg
Заместване на няколко зъба
във фронталната област посредством
мост поставен върху импланти
Smiles.bg
Заместване на няколко зъба
в страничната област посредством
мост, поставен върху импланти


СИТУАЦИЯ

Липсват два или повече зъби. За да не се допусне стопяване на костта и  разместване на наличните зъби, празнините трябва да се възстановят възможно най-скоро както от функционална, така и от клинична гледна точка. Едно от правилните решения за възстановяване е мост, поставен върху имплантите.

ПРЕДИМСТВА

Съседните зъби, които са здрави не се налага да бъдат изпилявани, което определя една положителна дългосрочна прогноза за тях. Допълнително предимство е, че импланта допринася за запазването на челюстните кости от стопяване.

 

Възстановяване при пълно обеззъбяване

Smile.bg
Различни варианти за възстановяване на всички липсващи зъби
1 - Мост, заместващ всички зъби, поставен върху импланти
2 - Пример за лечение със снемаеми протези
3 - Пример за лечение със снемаеми протези

СИТУАЦИЯ

Напълно обеззъбена челюст. Едната възможност е възстановяване с конструкция , която е захваната върху няколко импланта. Друга възможност е протеза, която лежи върху имплантите и може да бъде сваляна, за да се почиства.

ПРЕДИМСТВА

Зъбните импланти са разработени да създадат здрава и сигурна връзка с костта, следователно и двете клинични решения Ви предлагат повече стабилност в сравнение с използването на обикновените протези. Допълнително преимущество на конструкцията, захваната върху импланти е това, че тя изглежда по-естествено в устата.

 

STRAUMANN

ШВЕЙЦАРСКО КАЧЕСТВО и МЕЖДУНАРОДНИ ПРОУЧВАНИЯ

Straumann предлага решения за широк спектър от клинични индикации: от възстановяване на един липсващ зъб до възстановяване на тотално обезззъбени челюсти. Straumann е световният лидер в производството на зъбни импланти, които се разработват и произвеждат съвместно с водещи специализирани клиники, изследователски институти и университети. През последните 30 години са продадени над 4 млн. импланти по цял свят, с изключително висока успеваемост на лечението. Straumann е международна компания с главен офис, разположен в гр. Базел, Швейцария. Продуктите, произведени от нея се разпространяват глобално в над 60 страни. Философията - "Просто правим повече". Компанията предлага иновативни решения, като осигурява възможността на клиницистите да лекуват пациентите в съответствие с най-новите научни концепции. Надеждността и качеството са отличителните белези на компанията: решенията, които Straumann предлага и разработва са щателно изследвани и научно доказани.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРА STRAUMANN имплант ?

  • Продукт за доказано дълготрайни резултати.
  • Налични 10-годишни резултати и клинични изпитвания.
  • Ексклузивно партньорство с Международния Екип по Имплантология (ITI), което осигурява непрекъснато подобряване на лечебните методи и решения за пациента.
  • Пълно съответствие с Международните стандарти за качество.
  • Eжегодно 5% от приходите се инвестират в нови разработки.
  • Компанията предлага продуктите си глобално в над  60 страни.

Поради отличната си репутация на имплантна система № 1 в света, имплантите Straumann са една от най-често клонираните и репликирани от производителите на евтини имплантни системи. Препоръчваме ви да се убедите, че ще бъдете лекувани именно с имплантите Straumann, a не с техни реплики и клонинги. При съмнение можете да се обърнете към официалния представител на Institut Straumann в България

 
   
   
 
Smiles.bg