Smiles.bg  
   
 

Предимство по отношение на качеството

Smiles.bg

Почувствайте се привлекателни. Говорете. Смейте се. Целувайте. Кой от познатите Ви варианти за заместване на загубен зъб може да осигури едновременно както естетика, така  и нормална функция? Имплантните решения високо ниво ли са? Какъв е животът на денталните имплантати? Какви са преимуществата пред конвенционалните методи? В днешно време лекарите по дентална медицина могат да възстановят почти всяко празно място с помощта на дентален имплант. Straumann имплантите са съвременният избор за заместване на изгубен зъб.

Пет причини да изберете денталните импланти

ЕСТЕТИЧНО РЕШЕНИЕ

Функционалността и визията вървят ръка за ръка: денталните импланти са разработени, за да предложат стабилност, съчетана с удивителна естетика.

ЗАПАЗВАНЕ НА КОСТТА

Имплантите пренасят дъвкателното налягане към челюстните кости, което има отношение за тяхното състояние. Ако не се постави имплант, както е при конвенционалните мостове или частични протези, костта може постепенно да се стопи, което ще доведе до промяна във формата на лицето с течение на времето. Широко разпространените плакови протези, често причиняват неудобство като притискат различни зони. При лечение с дентални импланти може да се избегнат тези неудобства. По този начин пациентите чувстват повече комфорт при разговор, усмихване или хранене. Северноамериканско изследване подчертава предимствата на имплантите посредством заключението, че "онези хора, които даряват целувки, се наслаждават много повече на живота", а хората с липсващи или развалени зъби, целуват по-рядко от тези със здрави зъби. Няколко проучвания, проведени от университета McGill (Канада) и осъществени с подкрепата на Straumann Институт посочват, че неудобствата по време на целуване могат значително да Ви бъдат спестени, ако протезата е със задържане от няколко импланти.

ЗАПАЗВАНЕ НА ЗЪБИТЕ

При поставянето на конвенционален мост, съседните на липсващия зъб трябва да бъдат изпилени, за да носят конструкцията, дори и ако са абсолютно здрави. Когато възстановяването се направи с имплант, съседните зъби остават непокътнати.

ДОКАЗАНО КАЧЕСТВО

Към момента има продадени над четири милиона импланти Straumann, което я прави фирмата една от най-използваните в целия свят. Качеството на системата е основано на над 30 години научни изследвания и разработки.

И отново - ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ ЗЪБНИТЕ ИМПЛАНТИ?

  • усещането за здраво и сигурно задържане на възстановяванията без необходимост от изполване на задържащи кремове;
  • избягва се дискомфорта от неточно изработени протези;
  • запазва се естествената кост на челюстите, като от това следва и запазване на лицевия контур;
  • съхраняват се естествените зъби от изпиляване при конвенционалното лечение с мост;
  • запазвате усмивката си.
 
   
   
 
Smiles.bg